Spitstijd
Nu op NH Radio:
Spitstijd

Zomerweek: “Op Vacance in de Provence”

17 juli 2020 • June tot Twaalf

Deze hele zomer helpt June tot Twaalf je met allerlei leuke tips die je kunt doen in onze provincie. Voor iedereen die niet naar het buitenland op vakantie gaat, maar lekker in eigen provincie blijft. We helpen wij graag een beetje op weg. De redactie wil de thuisblijvers laten zien dat je voor een vakantiegevoel niet ver hoeft te reizen. Alle redacteuren, die dagelijks aan het programma June tot Twaalf werken, hebben allerlei suggesties voor je. In de zomerserie ‘Op Vacance in de Provence’ zoeken we drie dingen: een activiteit, een slaapplek én een lunchplek in Noord-Holland. Maandag 13 juli trapte Irene de serie af.

Activiteit: Skaten op het Zeeburgereiland

Irene trapt de serie ‘Op vacances in de provence’ af met gewaagde activiteit. Ze trok namelijk haar skates aan en rolde zo van de skatebaan af. De skatebaan op het Zeeburgereiland in Amsterdam-Oost is door Irene goedgekeurd, maar je moet er wel een waaghals voor zijn.

Slapen bij Nes aan de Amstel

Haar nachtje weg beleefde ze in een natuurhuisje in Nes aan de Amstel. Op boerderij Bouwlust mocht Irene in het weiland slapen, maar dan wel in een prachtige Ierse wagen.

Lunchtip: Nomads

Tot slot mag de lunch niet ontbreken; hoewel ze gewoon in Amsterdam-Oost bleef, kreeg ze het idee dat ze aan het backpacken was. Bij Nomads reizen ze naar een land om vervolgens de lekkerste recepten mee terug te nemen naar Nederland. Irene genoot van een Vietnamese lunch samen met haar buurvrouw.

Plaats: Amsterdam
Deel dit artikel

Een fragment van June tot Twaalf

June Hoogcarspel laat de verhalen horen van de Noord-Hollander. Ze helpt waar ze kan. En ze heeft boeiende studiogasten waarmee je heerlijk de ochtend doorkomt.

Meer van June tot Twaalf