Keur in de Middag
Nu op NH Radio:
Keur in de Middag

Zomerweek: “Op Vacance in de Provence”

31 juli 2020 • June tot Twaalf

Deze hele zomer helpt June tot Twaalf je met allerlei leuke tips die je kunt doen in onze provincie. Voor iedereen die niet naar het buitenland op vakantie gaat, maar lekker in eigen provincie blijft. We helpen wij graag een beetje op weg. De redactie wil de thuisblijvers laten zien dat je voor een vakantiegevoel niet ver hoeft te reizen. Alle redacteuren, die dagelijks aan het programma June tot Twaalf werken, hebben allerlei suggesties voor je. In de zomerserie ‘Op Vacance in de Provence’ zoeken we drie dingen: een activiteit, een slaapplek én een lunchplek in Noord-Holland. Vorige week ging Tije de provincie in, op zoek naar de leukste plekjes. Hij begon de week met een bezoek aan het NZH Vervoer museum in Haarlem, sliep op de camping “Hoeve ons Lust” en lunchte bij Stadsbrouwerij Helderse Jongens. Maandag 27 juli begon de beurt van Milou.

Activiteit: Shake and Serve

Zij volgde een workshop, en niet zomaar een. Bij Shake and Serve Amsterdam leerde ze om cocktails te shaken. Lekker en informatief; de perfecte combinatie.

Slapen bij SWEETS Hotel

Hoog boven het water beleefde ze haar nachtje weg. In het brugwachtershuisje op de Ijdoornlaanbrug in Amsterdam-Noord verbleef Milou in een kamer van SWEETS Hotel. Een bijzondere beleving om op een brug te slapen; een gevoel van alleen op de wereld te zijn.

Lunchtip: Restaurant De Ceuvel

Ook de lunchplek mag niet ontbreken, ze heeft heerlijk gegeten bij het duurzame restaurant De Ceuvel in Amsterdam-Noord. De veganistische lekkernijen hebben haar verrast; zo lekker en vol van smaak. Een echte aanrader! 

Plaats: Amsterdam
Deel dit artikel

Een fragment van June tot Twaalf

June Hoogcarspel laat de verhalen horen van de Noord-Hollander. Ze helpt waar ze kan. En ze heeft boeiende studiogasten waarmee je heerlijk de ochtend doorkomt.

Meer van June tot Twaalf