De Ochtendshow
Nu op NH Radio:
De Ochtendshow

Zó bereid je asperges!

13 mei 2019 • Hi-Ha-Hilarius

Asperges koken moeilijk? Nee hoor, zeggen heel veel foodsites. Maar geef drie verschillende koks een kistje asperges en ze schillen/koken het witte goud totaal anders. Want is een aspergepan eigenlijk wel zo handig? En wat is nou de exacte kooktijd? Onze eigen Hi-Ha-Hilarius dook in misschien wel het meest simpele wat er is: het bereiden van de asperge. Samen met teler Sem Broersen en Bernd Gerats van Restaurant Ruig in Tuitjenhorn, gingen zij op zoek naar dé ideale kook- en schilmethode.

Deel dit artikel

Een fragment van Hi-Ha-Hilarius

Elke maandag tot en met donderdag gaat Sjoerd Hilarius op zoek naar de meest spraakmakende, lachwekkende verhalen en maakt daar prachtige reportages van.

Hi-Ha-Hilarius is een vaste rubriek van Spitstijd met Aart en Barbara.

Meer van Hi-Ha-Hilarius