June Tot Twaalf
Nu op NH Radio:
June Tot Twaalf

19 & 20 september – Zaanse Zeikerds?!

13 september 2020 • De Agenda

Zaanse theatermaker Majanka Fröhlich liet zich inspireren door de corona-crisis en schreef in no-time deze muzikale komedie voor de leerlingen van de FluXus Musical Productiegroep, waarin je ziet dat het “nieuwe normaal” behoorlijk… abnormale situaties oplevert.

De voorstelling gaat over een groep bewoners uit Zaanstad die in opstand komen tegen alle strenge maatregelen rondom Covid 19. De BOA’s hebben hun handen vol om het volk in bedwang te houden. In deze komische voorstelling valt er heel veel te zeiken… en daar zijn de Zaankanters heel goed in!

Zaterdag 19 en zondag 20 september is de Corona Comedy: “Zaanse Zeikerds” te zien in het Zaantheater. Deze muzikale comedy is voor alle leeftijden en duurt ruim 60 minuten. De voorstelling is geheel corona-proof en wordt op 1,5 meter gespeeld. De show wordt begeleid door een live combo. Voor de bezoekers is het Zaantheater erop ingericht dat je veilig het theater kunt bezoeken en na afloop gezellig een drankje kunt drinken op gepaste afstand.

meer informatie en tickets via: www.zaantheater.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Majanka Fröhlich over de Zaanse Zeikerds
NH Radio - De AgendaMajanka Fröhlich over de Zaanse Zeikerds
Plaats: Zaanstad
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda