Lunchroom
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

‘We zitten nu thuis’: Een steuntje in de rug voor leerlingen

31 maart 2020 • Lunchroom

Veel kinderen zitten, dankzij de corona-maatregelen, thuis en krijgen uitsluitend nog via een beeldscherm les. Voor velen van hen kan dit verwarrend en vervelend zijn. Gelukkig zijn daar “Juf Claudia” de Jong en “Meester Vince” van de Beek. Zij maakte samen met volkszanger Wesly Bronkhorst het nummer “Wij zitten nu thuis”, bedoelt als steuntje in de rug voor alle leerlingen die het maar moeilijk vinden.

Naast de videoclip hebben ze ook een oproep gedaan: Of leerlingen zichzelf willen filmen terwijl zij het refrein zingen. Leerkrachten doen hetzelfde, maar dan met de coupletten. Uiteindelijk zullen deze worden verwerkt tot een videoclip waar alle kinderen en leerkrachten voorbijkomen. Claudia de Jong was te gast om er meer over te vertellen.

NH Radio - Lunchroom
Claudia de Jong over 'We zitten nu thuis'
NH Radio - LunchroomClaudia de Jong over 'We zitten nu thuis'
Te gast: Claudia de Jong
Deel dit artikel

Een fragment van Lunchroom

Iedere werkdag tussen 12:00 – 15:00 uur het laatste nieuws, reportages van verslaggevers op locatie, een actuele gast in de studio, het weer met Jan Visser, de Rijdende Reporter en Bernd de Boer peilt de mening van Noord-Hollanders over actuele zaken in De Peiling.

Meer van Lunchroom