Lunchroom
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

“We beseffen het nog steeds niet.”

15 mei 2020 • June tot Twaalf

Muiderbergers Fleur Slot en Sam van Teunenbroek kunnen nog altijd niet geloven dat hun boezemvriend Max Verheijen er niet meer is. De jonge Muiderbergse student kwam maandag om het leven bij het surfdrama in Scheveningen. Toen ze maandagavond hoorden dat er surfers vermist waren in de ruwe zee voor de kust van Scheveningen, dachten ze meteen aan Max: “Hij vertelde dat hij ging surfen. Hij was zijn wetsuit vergeten in Muiderberg en had zich verslapen”, vertelt Fleur, “we legden natuurlijk meteen de link met Max. Pas uren later hoorde ik dat Max erbij zou zijn. Ik heb uren gewacht op het telefoontje dat het echt om Max zou gaan daarna. Dat hoorde ik pas de volgende ochtend.”

Boezemvriend Sam kende Max al sinds zijn derde. “We waren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tot op de dag van vandaag zijn we altijd onafscheidelijk geweest. We zijn altijd beste vrienden gebleven”, vertelt hij. Fleur en Sam waren te gast bij June tot Twaalf en spraken daar over hun verlies. Dit leidde tot een mooi, ontroerend gesprek.

NH Radio - June tot Twaalf
Fleur en Sam over verdriet na overlijden Max Verheijen
NH Radio - June tot TwaalfFleur en Sam over verdriet na overlijden Max Verheijen
Deel dit artikel

Een fragment van June tot Twaalf

June Hoogcarspel laat de verhalen horen van de Noord-Hollander. Ze helpt waar ze kan. En ze heeft boeiende studiogasten waarmee je heerlijk de ochtend doorkomt.

Meer van June tot Twaalf