NH Radio Muziekmix
Nu op NH Radio:
NH Radio Muziekmix

Waarom een sportfotograaf het beste bij de voetbalvrouwen kan zitten

12 februari 2019 • Lunchroom

Sportfotograaf Pim Ras uit Hoofddorp heeft alle grote sportevenementen van de wereld gefotografeerd, maar maakt ook spraakmakende nieuwsfoto’s en bijzondere fotoportretten. We kennen bijvoorbeeld zijn beroemde foto van de zweefduik van Robin van Persie op het WK in 2014. Inmiddels heeft hij ook al een indrukwekkende lijst prijzen in de wacht gesleept. Onlangs kreeg hij er weer eentje bij: de eerste prijs in de categorie Sport-serie in de Zilveren Camera-competitie. Deze prijs kreeg hij voor zijn fotoserie over Olympisch kampioene Suzanne Schulting.

In het programma Lunchroom legde hij uit waarom je als sportfotograaf het beste in de buurt van de voetbalvrouwen kunt gaan zitten. Luister hier het hele interview:

Deel dit artikel

Een fragment van Lunchroom

Iedere werkdag tussen 12:00 en 15:00 uur het laatste nieuws, reportages van verslaggevers op locatie, een actuele gast in de studio, het weer met Jan Visser, de Rijdende Reporter en Bernd de Boer peilt de mening van Noord-Hollanders over actuele zaken in De Peiling. Presentatie: Patricia Nagelkerke.

Meer van Lunchroom