Spitstijd
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

Vanaf 2 oktober – Expo ‘Madonna’ brengt een ode aan alle moeders!

26 september 2020 • De Agenda

Madonna refereert niet aan de wereldster, maar aan het iconische beeld van moeder met kind. In de nieuwe tentoonstelling staat de band tussen moeder en kind centraal. De meest persoonlijke en intieme expositie in PLAY room tot nu toe.

Aanleiding voor de expositie is de relatie van curator Jeroen van Paassen met zijn eigen moeder. Was de band vroeger enorm sterk, laten ze elkaar nu langzaam maar zeker steeds meer los. Was zijn moeder vroeger een sterke vrouw, nu is ze hulpbehoevend en afhankelijk van anderen geworden. De rollen van verzorger en verzorgde zijn omgedraaid. Eigenlijk is er in ‘de relatie moeder en kind’ alleen nog maar verleden. Dit gegeven heeft Jeroen ertoe aangezet om een heel persoonlijke en intieme expositie samen te stellen waarin de vele facetten van de band tussen moeder en kind worden belicht. Een laatste ode aan zijn moeder. Meer informatie? Kijk op: www.playroom-zaandam.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Jeroen van Paassen over de expositie Madonna
NH Radio - De AgendaJeroen van Paassen over de expositie Madonna
Plaats: Zaandam
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda