De Ochtendshow
Nu op NH Radio:
De Ochtendshow

Van bordenwasser naar meester sommelier in 13 jaar?

22 januari 2020 • Lunchroom

Hoe word je een van de beste sommeliers van Nederland op je 27ste? Wijnkenner Koen van der Plas uit Wognum kwam het bij Lunchroom vertellen. Hij was 8 jaar lang sommelier bij 3-sterren restaurant Inter Scaldes in Kruiningen, en toen hij afgelopen jaar overstapte naar restaurant Kasteel Heemstede in Utrecht was dat groot nieuws in horecaland. Afgelopen week werd hij ook nog eens bekroond met de Sommelier Award van Michelin.

Deel dit artikel

Een fragment van Lunchroom

Iedere werkdag tussen 12:00 en 15:00 uur het laatste nieuws, reportages van verslaggevers op locatie, een actuele gast in de studio, het weer met Jan Visser, de Rijdende Reporter en Bernd de Boer peilt de mening van Noord-Hollanders over actuele zaken in De Peiling. Presentatie: Patricia Nagelkerke.

Meer van Lunchroom