De Peiling
Nu op NH Radio:
De Peiling

Unieke kans: win een dag op pad met Will and the People!

11 september 2019

Leave me where I’m having fun! That’s lying in the morning sun… Zing je het in je hoofd al mee? Dat is Will and the People. Wil je een meet and greet met ze winnen, waarbij je niet alleen de bandleden ontmoet maar vooraf aan een concert in Q-Factory Amsterdam zelfs met ze mee eet? Je bent ook bij een exclusieve akoestische sessie en uiteraard bij het concert wat ze ’s avonds geven ter gelegenheid van de 5e verjaardag van Q-Factory.

Will And The People ken je van hun hits Lying in the morning sun, Holiday en Salamander. Singles die je ook op NH Radio veel hoort. De energieke band komt spelen in Q-Factory Amsterdam ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum van deze leuke concertzaal (waar wij ook wekelijks onze rockshow Countdown Café opnemen). Zaterdag 21 september is het jubileumfeest van Q-Factory, met de vrolijke Britten als slot van deze mooie dag. Daar kan je natuurlijk kaartjes voor kopen. Maar als je nu een ECHTE fan bent van de band, dan hebben we een unieke en exclusieve kans voor je om de jongens van wel heel dichtbij mee te maken. Want voor 1 gelukkige fan hebben we een hele dag Will and the People voor je. Wat hebben we dan precies voor je in petto? – Je mag de soundcheck bijwonen – Je bent te gast bij een akoestische sessie, georganiseerd door Keijser 18, die de band ‘s middags speelt op de Open Dag van Q-Factory – Je krijgt een meet & greet met de band – Je mag zelfs mee-eten met de band backstage We regelen nog net niet een slaapfeestje erbij.

Mail naar: [email protected] waarom alleen jij die prijs mag winnen en je hoort uiterlijk 19 september of je de gelukkige bent geworden.