June tot Twaalf
Nu op NH Radio:
June tot Twaalf

Tips om een kater tijdens carnaval te voorkomen!

20 februari 2020 • Hi-Ha-Hilarius

Je kunt het zo gek niet bedenken of het zou werken tegen een kater: asperges, cafeïne, bacon, jus d’orange en hummus. De échte carnavaller weet natuurlijk het antwoord wel, maar toch geven we jou graag een paar tips om een kater te voorkomen. 

Ruim 8 miljoen liter bier gaat er tijdens een gemiddeld carnaval doorheen in Zuid-Nederland. Daar zit onze provincie, waar dit weekend natuurlijk ook carnaval wordt gevierd, dus nog niet bij. Een groot gedeelte van alle carnavallers gaat 4 dagen dronken door het leven. De volgende ochtend is daar dan ook regelmatig de kater. Hoe kun je die enigszins voorkomen? Uiteraard is niet drinken, of met mate, de beste optie. Maar toch, wellicht heb je wat aan de tips van Martijn Planken, de man die alles weet over alcoholgebruik onder met name jongeren. 

NH Radio - Hi-Ha-Hilarius
Tips om een kater te voorkomen
NH Radio - Hi-Ha-HilariusTips om een kater te voorkomen
Deel dit artikel

Een fragment van Hi-Ha-Hilarius

Elke maandag tot en met donderdag gaat Sjoerd Hilarius op zoek naar de meest spraakmakende, lachwekkende verhalen en maakt daar prachtige reportages van. Hi-Ha-Hilarius is een vaste rubriek van Spitstijd met Aart en Barbara.

Meer van Hi-Ha-Hilarius