De Ontbijttafel
Nu op NH Radio:
De Ontbijttafel

T/m 8 november – Kunsdt Festival op Texel

1 november 2020 • De Agenda

Woon je in de buurt van Texel, dan hebben we iets bijzonders voor je. Tot 8 november kan je namelijk genieten van het het virtuele festival ‘Klifhanger X #Kunsdt’, op het Sommeltjes pad op Texel. Bezoekers ervaren op locatie een simulatie van een festival. Door met je telefoon door het bos te lopen, kom je steeds nieuwe acts tegen die je kan bekijken.

Tijdens je bezoek bepaal je volledig jouw eigen route. Ook zijn sommige acts maar een bepaalde tijd te bekijken, net als op een echt festival. Je gaat hoe dan ook dingen missen, maar je kan natuurlijk altijd nog een keer langskomen om andere keuzes te maken! De complete ervaring duurt tussen de anderhalf en twee uur.

Een kaartje is gekoppeld aan een specifiek dagdeel. Op die manier zorgt de organisatie ervoor dat het niet te druk wordt op het festival en de omgeving. Veiligheid staat voorop, en dat zal bij de eerste act nog eens benadrukt worden.

“Wat kost dan zo’n kaartje?” Nou, dat bepaal je zelf. Alle artiesten hebben kosteloos hun acts, muziek en kunst op dit festival neergezet, en alle opbrengsten worden eerlijk onder de artiesten verdeeld. Hoe meer je voor je kaartje betaalt. Meer informatie of tickets? Kijk op: festival.kunsdt.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Jan Kühne over het Kunsdt Festival
NH Radio - De AgendaJan Kühne over het Kunsdt Festival
Te gast: Jan Kühne
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda