Lunchroom
Nu op NH Radio:
Lunchroom

T/m 6 december – Sinterklaas logeert in het Westfries Museum!

21 november 2020 • De Agenda

Tot en met zondag 6 december logeert er een hooggeëerde gast in het Westfries Museum. Sinterklaas maakt namelijk ook dit jaar weer gebruik van het museum als uitvalsbasis! Het hemelbed is voor de goedheiligman extra mooi opgemaakt en het grote boek ligt voor hem klaar in de 17e-eeuwse werkkamer. Overdag, als Sint op pad is, mogen de bezoekers van het museum in de logeervertrekken kijken en de magie van het Sinterklaasfeest komen meebeleven. Maar sssstt, niet verder vertellen hoor! Reserveren verplicht via wfm.nl.

Omdat het museum naast gastvrijheid vooral veiligheid voor de bezoekers voorop heeft staan, is online reserveren verplicht, er wordt gewerkt met tijdsloten. Het Westfries Museum is geopend van dinsdag t/m zondag van 12.30 tot 17.00 uur. Vanaf 1 december is het dragen van mondkapjes in het museum verplicht, daarvoor wordt dit dringend aanbevolen. Meer informatie of tickets? Kijk op: www.wfm.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Marian Vleerlaag over de Sint in het Westfriesmuseum
NH Radio - De AgendaMarian Vleerlaag over de Sint in het Westfriesmuseum
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda