NH Radio Muziekmix
Nu op NH Radio:
NH Radio Muziekmix

T/m 29 november – IDFA presenteert: do {not} touch

21 november 2020 • De Agenda

Dit jaar presenteren IDFA DocLab en IDFA on Stage het programma do {not} touch, dat onderzoekt hoe kunstenaars in verschillende disciplines fysieke grenzen overhoop halen en digitale technologie uitdagen, om zo nieuwe vormen van documentaire kunst en menselijke verbinding op te zoeken. Het programma vindt plaats op locatie in Amsterdam en op verschillende online platforms.

Projecten variëren van online ervaringen voor op je telefoon en live-performances in Virtual Reality (VR) tot interactieve outdoor ervaringen, digitale performances die al je zintuigen prikkelen, voorstellingen in het Planetarium van Artis en een radicale poging tot klimaatneutraal theater. Boek vooraf een tijdslot en bezoek Tolhuistuin om de VR-selectie, een immersieve installatie en live VR performances te ervaren. Meer informatie of tickets? Kijk op: www.idfa.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Wotienke Vermeer over het programma van IDFA
NH Radio - De AgendaWotienke Vermeer over het programma van IDFA
Plaats: Tolhuistuin
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda