Swim to Fight Cancer – Doe ook mee!

3 maart 2020 • June tot Twaalf

NH Radio is ook dit jaar weer van de partij! Twee jaar geleden zwom June samen met verschillende collega’s mee met de actie ‘Swim to Fight Cancer’. De teams werden gesponsord door onder andere familieleden en haalden een bedrag op van €7.000,-!

In de studio is Mariëlle van Meerwijk te gast van de organisatie Fight Cancer. Op 6 september 2020 springen weer honderden Haarlemmers het Spaarne in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor sneller en beter kankeronderzoek. Er zijn individuele afstanden (2 km en 4 km) en een estafette, waarin je met een team van 4 personen de 2 kilometer zwemt. Ook is er een KidsSwim en kun je met je bedrijf een Business Team vormen. Doe jij ook mee?
 
Geef je op via de site of sponsor June met haar team. Mail dan naar [email protected]. Je krijgt dan een tikkie toegestuurd, waarvan je zelf het bedrag mag bepalen!
NH Radio - June tot Twaalf
Mariëlle van Meerwijk over Swim to Fight Cancer
NH Radio - June tot TwaalfMariëlle van Meerwijk over Swim to Fight Cancer
Deel dit artikel

Een fragment van June tot Twaalf

June Hoogcarspel laat de verhalen horen van de Noord-Hollander. Ze helpt waar ze kan. En ze heeft boeiende studiogasten waarmee je heerlijk de ochtend doorkomt.

Meer van June tot Twaalf