June Tot Twaalf
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

Poppodium Duycker in Hoofddorp zoekt ambassadeurs in een nieuwe genrelijn

20 februari 2021 • De Agenda

Poppodium Duycker gaat het genre anderstalige/niet-westerse/wereldmuziek uitbreiden en zoekt daarbij hulp van ambassadeurs die dit genre een warm hart toedragen. Het programmeursteam van Duycker werkt al samen met ambassadeurs op het gebied van progressieve metal, pop/surf/rock, en het blues- en americanaprogramma. Het podium streeft ernaar een divers programma bieden voor alle mensen in haar omgeving vandaar deze uitbreiding.

Geïnteresseerden die een netwerk in deze richting hebben of graag helpen bij het opzetten van deze nieuwe genre-lijn anderstalig/niet westerse/wereldmuziek kunnen een mail te sturen aan [email protected] Voorbeelden van concerten binnen dit genre zijn Aziza Brahim die in 2019 optrad en het aanstaande concert van de band Tamikrest. Meer informatie over ambassadeurschap is te vinden op de website www.duycker.nl/talent-educatie

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

Te gast: Onno Blom
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda