NH Radio Podcast: Lunchroom

Patricia Nagelkerke ontvangt iedere dag inspirerende gasten voor een goed gesprek tijdens de lunch. Wereldreizigers en kookboekenschrijvers, natuurliefhebbers en levensgenieters, acteurs en schrijvers en iedereen met een goed verhaal! Een greep uit die gesprekken met Bekende en Minder Bekende Noord-Hollanders vind je terug in deze podcast.

Beluister de recentste aflevering

Lunchroom – Ricky Koole I NH Radio
Lunchroom – Ricky Koole I NH Radio

Alle 201 afleveringen van Lunchroom - pagina 1

Lunchroom - Inge Berken I NH Radio
Lunchroom - Inge Berken I NH Radio

Lunchroom – Inge Berken I NH Radio

24 mei 2022

Fotograaf Inge Berken uit Haarlem is gespecialiseerd in geboortefotografie: ze maakt fotos'van bevallingen, en probeert daarbij natuurlijk niet al te nadrukkelijk aanwezig te zijn in de verloskamer of bij het kraambed. Het resultaat mag er zijn, Inge maakt mooie foto's en won er onlangs ook nog twee prijzen mee.  

Lunchroom - Bas Hoeflaak I NH Radio
Lunchroom - Bas Hoeflaak I NH Radio

Lunchroom – Bas Hoeflaak I NH Radio

23 mei 2022

Acteur Bas Hoeflaak is bekend van de tv-serie Sluipschutters waarin hij allemaal grappige typetjes speelt. Maar hij is nu ook te zien in het toneelstuk Festen, een theatervoorstelling gebaseerd op de film Festen van regisseur Thomas Vinterberg, over een familiediner dat compleet uit de hand loopt als de oudste zoon een beladen speech houdt voor zijn jarige vader. 

Lunchroom - Arthur van Dijk I NH Radio
Lunchroom - Arthur van Dijk I NH Radio

Lunchroom – Arthur van Dijk I NH Radio

20 mei 2022

Aan het eind van de maand nemen we altijd even de actualiteit door met de commissaris van de Koning in Noord-Holland, Arthur van Dijk. Dit keer ging het onder andere over bomenkap in de Schoorlse duinen, de plannen van het kabinet om de woekerprijzen van huurwoningen in de vrije sector aan te pakken, en over de opvang van vluchtelingen. Ook had hij een nieuwtje mee: de provincie vaart voor het eerst met een eigen boot mee de Canal Pride!

Lunchroom - Arjan Dwarshuis I NH Radio
Lunchroom - Arjan Dwarshuis I NH Radio

Lunchroom – Arjan Dwarshuis I NH Radio

18 mei 2022

Vogelliefhebber Arjan Dwarshuis reisde ooit de hele wereld over om zoveel mogelijk vogelsoorten te spotten. Maar inmiddels weet hij ook hier in Nederland precies waar welke vogels te zien zijn in welk seizoen. In zijn nieuwe boek Zomergasten, doortrekkers en overwinteraars verklapt hij al zijn geheimen en maakt hij ons deelgenoot van zijn vogel-expedities in eigen land. 

Lunchroom - Mariska van Kolck I NH Radio
Lunchroom - Mariska van Kolck I NH Radio

Lunchroom – Mariska van Kolck I NH Radio

17 mei 2022

In de musical Titanic wordt het publiek meegenomen in de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. dat in 1912 verging na een botsing met een ijsberg. De musical is gebaseerd op waargebeurde verhalen van mensen die intertijd echt op de passagierslijst stonden. Musicalster Mariska van Kolck speelt de rol van Ida Straus, die er met haar man voor koos om samen achter te blijven en hun plek in de reddingsboot op te geven. 

Lunchroom - Maureen du Toit I NH Radio
Lunchroom - Maureen du Toit I NH Radio

Lunchroom – Maureen du Toit I NH Radio

16 mei 2022

Presentator Maureen du Toit is een enorme hondenliefhebber en ze schreef een kookboek vol met hondensnacks: het 'Happy Hond Kookboek'.