Nomineer jouw held en vaar mee tijdens de Canal Parade

18 juli 2019

NH Radio is op zoek naar échte Noord-Hollandse helden uit de LHBTI-community. Die zetten we graag in het zonnetje!

Ken jij een voorvechter van LHBTI-rechten? Een vriend of vriendin die je steun en toeverlaat was toen je uit de kast kwam? Een leraar, trainer of vrijwilliger die zich al jaren inzet voor de LHBTI-gemeenschap? Wil je samen met hem of haar meevaren op de boot van NH Radio tijdens de Canal Parade op zaterdag 3 augustus? Stuur dan voor maandag 29 juli een mail met motivatie en foto via onderstaand formulier en wie weet varen jullie samen met ons mee door de Amsterdamse grachten.

Helaas, de inschrijfperiode is verstreken. Lees meer over onze winnaars

Waarom varen wij mee?

NH Radio is het radiostation van en voor iedereen in Amsterdam en Noord-Holland. We bieden een podium voor een ander geluid en persoonlijke verhalen van mensen zoals jij en ik. Bij ons hoor je verhalen van woordvoerders, artiesten, vrijdenkers, spraakmakers, stille krachten en pioniers uit de LHBTI-gemeenschap.

Het thema van Pride Amsterdam dit jaar is: ‘Remember the Past, Create the Future.’ Dit sluit aan bij ons jubileum van 30 jaar NH Radio. Luister naar grappige, ontroerende, uitdagende, verfrissende verhalen van toen en nu. Onze boot zal dit ook uitdragen tijdens de Canal Parade, een stem voor iedereen uit de provincie. Toen. Nu. Voor altijd.

 

Deel dit artikel