NH Radio Muziekmix
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

Vrijdagen – Ontbijtbijeenkomst met meditatie workshop

18 oktober 2020 • De Agenda

Mediteren is ‘zijn in het hier en nu’. Je observeert je gedachten zonder ze te veroordelen, zo probeer je tot je ware kern te komen. Er zijn veel manieren en redenen om ermee te beginnen. Bijvoorbeeld ter ontspanning, om bij jezelf te komen of om om te gaan met (negatieve) emoties.

Mediteren kan veel positieve invloeden in het leven met zich meebrengen. Een paar minuten per dag schijnt al positieve gevolgen voor je gezondheid te kunnen hebben. In deze coronatijd willen we dat op verschillende manieren met spanning omgaan en mediteren is er één van. Op vrijdagen geeft Dr. Eman Emy Wahby een workshop meditatie. Meer informatie of inschrijven? Kijk op: www.assadaaka.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Ahmed El Mesri over meditatie workshops
NH Radio - De AgendaAhmed El Mesri over meditatie workshops
Te gast: Ahmed El Mesri
Plaats: Amsterdam
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda