Lunchroom
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

Online knuffelen: “Er is enorme huidhonger!”

13 mei 2020 • Hi-Ha-Hilarius

Knuffelen met opa of oma, een vriend of vriendin. Het is allemaal lastig in deze tijd van corona. Afstand houden is het devies. Voor een hoop mensen een zege, anderen kunnen niet wachten weer een collega of vriend eens lekker vast te pakken en te knuffelen. Speciaal van hen is er nu ‘online-knuffeltherapie’. 

Carollyne Tjong Ayong uit Amsterdam geeft in haar praktijk knuffelsessies. Hierin draait het om aanraking (niet sexueel), ontspanning en aandacht. Denk hierbij aan lepeltje-lepeltje liggen, elkaar vasthouden, een goed gesprek hebben, samen een film kijken of je laten voorlezen door knuffeltherapeut Carollyne. Door de coronamaatregelen is knuffelen natuurlijk uit den boze. Maar daar heeft Carollyne wat op gevonden: quarantaine-knuffelen! Onze Sjoerd Hilarius ging bij haar langs om dit te ervaren.

NH Radio - Hi-Ha-Hilarius
Zo werkt quarantaine-knuffelen
NH Radio - Hi-Ha-HilariusZo werkt quarantaine-knuffelen
Plaats: Amsterdam
Deel dit artikel

Een fragment van Hi-Ha-Hilarius

Elke maandag tot en met donderdag gaat Sjoerd Hilarius op zoek naar de meest spraakmakende, lachwekkende verhalen en maakt daar prachtige reportages van. Hi-Ha-Hilarius is een vaste rubriek van Spitstijd met Aart en Barbara.

Meer van Hi-Ha-Hilarius