NH Radio Muziekmix
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

Onbepaald – Muzikaal hoorspel door Akim Moiseenkov

25 december 2020 • De Agenda

Als alternatief voor het jaarlijkse kerstconcert in Paradiso, maakte componist/muzikant Akim Moiseenkov dit jaar voor Kerstavond een hoorspel over een psychedelische reis met de trein door Rusland.

Met muziek van Maya Fridman, Camerata RCO (musici van het Concertgebouworkest) en een koor van Akims. In de trein, in een verlaten synagoge, achter een ver raam, overal sneeuw, muziek en warmte. Dit kersthoorspel kun je bestellen en thuis beluisteren bijeen geschaard rondom je speaker. De bijbehorende Russische kerstpakketten met zoute augurken en een kerstbal van de Action, waren in een mum van tijd uitverkocht.

Daniil zocht een plek om te wonen. Het was winter in Rusland en vrij koud. Hij besloot met de trein te gaan en uit het raam te kijken: de mooiste plek die hij zou zien, daar zou Daniil uitstappen. Maar hoe bepaal je wat het mooiste is? En kan je wel alles zien uit het raam?

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

Te gast: Akim Moiseenkov
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda