June tot Twaalf
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

Onbepaald – Bullekerk kijkt terug naar 2020!

2 januari 2021 • De Agenda

“Het afgelopen jaar hebben wij een flink aantal mooie programma’s, evenementen en maatschappelijke activiteiten mogen organiseren, waar wij met trots op terugkijken. Grote artiesten kwamen naar de Bullekerk, zoals Freek de Jonge, Henk Poort, Loïs Lane, Tim Knol, Harry Slinger, Ruben Hoeke, Huub van der Lubbe en vele anderen.”

Ook een aantal belangrijke evenementen voor de Zaanstreek, zoals de boekpresentatie van De Zaanse Pophistorie van Rob Hendriks, vonden in de Bullekerk plaats, in samenwerking met Podium de Flux (mmv Henny Huisman). Deze is hier nog te bekijken.

“We hadden nog een aantal mooie programma’s voor u in petto voor de kerst, maar helaas moesten wij, net als alle andere culturele instellingen, vanaf 15 december onze deuren sluiten. Wel mochten we de geplande kerstnachtdienst organiseren.”

“Op kerstavond organiseerden wij samen met De Ontmoeting een kerstnachtdienst. Tijdens deze dienst, die geleid werd door dominee Mirjam Sloots, sprak burgemeester Hamming zijn kerstwens uit. Een prachtige dienst, die live uitgezonden werd en nog te bekijken is via de volgende link: https://youtu.be/KjQKnezoF1M

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

Te gast: Niels Busch
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda