NH Radio Muziekmix
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

Oktober – Programma Schouwburg Amstelveen

27 september 2020 • De Agenda

Ook in oktober presenteert Schouwburg Amstelveen een bomvol programma! Tessa Haster schoof aan in de uitzending om een aantal hoogtepunten uit te lichten en er iets meer over te vertellen:

  • Op veler verzoek komt De Toneelmakerij terug naar het theater met de succesvoorstelling De Tantes (7+), winnaar van ZAPP Theaterprijs en de Gouden Krekel voor beste jeugdtheatervoorstelling 2015. Een uitbundige voorstelling met deuren die slaan en grappen die pijn doen. Over de grote vraag: wie voedt hier nu eigenlijk wie op? Je ontdekt het zondag 4 oktober in Amstelveen.
  • Woensdag 7 oktober neemt Vera Mann je mee op een ontroerende en muzikale reis met verhalen over een vrouwenleven en het leven voor het theater. Een persoonlijk, kwetsbaar en af en toe hilarisch verhaal over toevallige ontmoetingen, familiegeheimen en liefdesperikelen. De One Mann Show Goesting van Vera Mann gaat woensdag 7 oktober in première bij Schouwburg Amstelveen.  
  • Het is dit jaar 75 jaar geleden dat Bob Marley geboren werd. Reden voor de Rootsriders, een van de beste Bob Marley tributebands ter wereld, om een de King of Reggae in het zonnetje te zetten. Vrijdag 16 oktober geven zij een spetterende show met de allerbeste songs die Marley ons naliet.
  • Succesformule De Vloer Op komt dit seizoen naar het theater. Zaterdag 24 oktober giet regisseur Peter de Baan actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s in improvisatieopdrachten, die de acteurs onvoorbereid moeten uitvoeren. De improvisaties zijn vaak uitermate geestig, ontroerend, herkenbaar of confronterend.
  • De Amerikaanse verkiezingen komen steeds dichterbij en het blijft spannend. De Nederlands-Amerikaanse comedian Greg Shapiro vraagt zich zaterdag 31 oktober in zijn tweetalige verkiezingsspecial Leaving Trumpland af of Trump weer zal winnen. Een show vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie.  

De meest actuele informatie over de voorstelling vindt u altijd op onze website: www.schouwburgamstelveen.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Tessa Haster over het programma Schouwburg Amstelveen
NH Radio - De AgendaTessa Haster over het programma Schouwburg Amstelveen
Te gast: Tessa Haster
Plaats: amstelveen
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda