Spitstijd
Nu op NH Radio:
Spitstijd

November – De agenda van Teatro Muganga

1 november 2020 • De Agenda

Teatro Munganga heeft ook in november nog een aantal interessante evenementen op de agenda staan. U bent van harte welkom, mits u van te voren reserveert. De zaal kan max. 20 personen kwijt, dus reserveer op tijd! Hieronder een greep uit de agenda.

Zondag 01/11 – 17:00 – Jazz en Braziliaanse Muziek

Voor het eerst samen op het podium! De Braziliaanse pianiste Elizabeth Fadel en de Nederlandse pianist Mike del Ferro beloven een spannende, gedenkwaardige en inspirerende zondagmiddag op het podium van Munganga. Improvisatie, creativiteit en virtuositeit zijn altijd het handelsmerk van deze twee muzikanten geweest. Zondag hoor je twee geweldige pianisten die hun eigen composities, jazz en Braziliaanse muziek op een heel eigenaardige, intense en interessante manier spelen.

Donderdag 26/11 – 20:00 – Sorrow; een Solodansvoorstelling en theatermonoloog inéén

Een solodansvoorstelling en een theatermonoloog ineen. Een wonderbaarlijke en filosofische voorstelling. Ingehouden bewegingen worden afgewisseld met krachtige en expressieve dans. Tegelijkertijd vertelt de verteller een verhaal. Hij laat de woorden zweven op een soundscape. Dans, geluid, beeld en stem leven op democratische wijze samen. Alle zijn gelijk. Dit in tegenstelling tot het verhaal gebaseerd op het boek De vice-consul van de Franse schrijfster Marguerite Duras en de gelijknamige litho van Vincent van Gogh: SORROW. Over een jong meisje dat het land waar ze is geboren moet verlaten. Dakloos, hongerig en geen bescherming. Een voorstelling voor jong en oud.

Zondag 01/11 – 11:00 – Ilse met accordeon viert de Herfst

Vandaag volgen we de wind… De wind blaast herfstbladeren over de hele wereld. Waar blaast de wind ze heen? We kunnen het horen in de muziek. Breng de mooiste bladeren die je onderweg tegenkomt. Laten we de herfst eren! Met llse Roskam (accordeonist/vocalist).

Meer informatie of tickets? Kijk op: www.munganga.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Carlos Lagoeiro over Teatro Munganga
NH Radio - De AgendaCarlos Lagoeiro over Teatro Munganga
Te gast: Carlos Lagoeiro
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda