Die 60's Show
Nu op NH Radio:
Die 60's Show

NH Radio Picknick enorm succes

Alle genodigden van de NH Radio Picknick
16 september 2019 • Lunchroom

Was jij er bij afgelopen donderdag? Nee? Dan heb je écht wat gemist! De eerste editie van de NH Radio Picknick was een enorm succes. Mede dankzij het mooie weer, de fijne muziek, de prachtige verhalen en de gezellige mensen. Volgend jaar kun jij er ook bij zijn, want dan doen wij het opnieuw! 

 

Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek was het toneel voor de NH Radio Picknick. Een selecte groep luisteraars kwam samen om te genieten van een uitgebreide picknick. De gerechten werden gemaakt door de luisteraars zélf. Zij maakten allemaal iets lekkers klaar voor iemand die zij gráág ergens voor wilden bedanken. Een mooie manier om deze personen eens in het zonnetje te zetten dus. En dat lukte ook letterlijk, want het was een heerlijk zonnige dag! Sjoerd Hilarius sprak de aanwezigen en bracht verslag uit tijdens de programma’s June tot 12 en Lunchroom. 

NH Radio - Lunchroom
NH Radio Picknick
NH Radio - LunchroomNH Radio Picknick
Plaats: Lisserbroek
Deel dit artikel

Een fragment van Lunchroom

Iedere werkdag tussen 12:00 en 15:00 uur het laatste nieuws, reportages van verslaggevers op locatie, een actuele gast in de studio, het weer met Jan Visser, de Rijdende Reporter en Bernd de Boer peilt de mening van Noord-Hollanders over actuele zaken in De Peiling. Presentatie: Patricia Nagelkerke.

Meer van Lunchroom