De Peiling
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

Neem ook eens tijd voor jezelf

25 september 2020 • June tot Twaalf

Nynke Nijman is relatietherapeut en schreef het boek ‘De Relatie APK’. Ze is tevens vaste gast bij June tot Twaalf en deze keer sprak ze over tijd voor jezelf nemen.

Nynke: “Het is in een relatie heel makkelijk om je helemaal aan elkaar over te geven. Dat gaat bijna automatisch omdat je elkaar erg leuk vindt. Maar zeker op de lange termijn is het belangrijk om ook tijd voor jezelf te nemen. Tijd voor jezelf zorgt ervoor dat je even bewust wordt van wie jij als persoon bent, zonder die ander. Het geeft ook de mogelijkheid om even tot rust te komen.”
 
Tijd voor jezelf klinkt misschien een beetje zweverig, maar het hoeft niet groots en uitgebreid (maar dat mag natuurlijk wel!). Een kopje thee op bed of even tegen de kinderen zeggen dat je 15 minuten niet gestoord wil worden, kan al genoeg zijn!
 
Nynke: “Daarnaast zorgt tijd apart ervoor, dat je bewuster bent van je relatie en daardoor ook samen weer sterker wordt! Het is dus een win-win situatie.”
 
Nynke maakt ook een podcast ‘Seks, Relaties en Liefdes!’. Deze kan je beluisteren in je favoriete podcastapp! 
NH Radio - June tot Twaalf
Nynke Nijman over tijd nemen voor jezelf
NH Radio - June tot TwaalfNynke Nijman over tijd nemen voor jezelf
Te gast: Nynke Nijman
Deel dit artikel

Een fragment van June tot Twaalf

June Hoogcarspel laat de verhalen horen van de Noord-Hollander. Ze helpt waar ze kan. En ze heeft boeiende studiogasten waarmee je heerlijk de ochtend doorkomt.

Meer van June tot Twaalf