Lunchroom
Nu op NH Radio:
Lunchroom

Museum Sow to Grow nu ook in Virtual Reality

8 november 2020 • De Agenda

Nu het museum tijdelijk gesloten is, lijkt dat een mooie gelegenheid om via de link op de website virtueel door ons mooie museum te wandelen. Het programma leidt je op jouw eigen tempo door alle zalen en langs alle objecten. Je kunt op deze manier zelfs in de kleinste hoekjes en gaatjes van het museum kijken. Via tags (cirkeltjes in het beeld) ontvangt je informatie over het aangetikte object. En dat niet alleen tijdens openingstijden.

Het programma dat voor Museum Sow to Grow gemaakt is, laat de vaste collectie en indeling van het museum zien.  Helaas maken de tijdelijke tentoonstellingen geen deel uit van de virtuele rondleiding, maar gelukkig blijft de fototentoonstelling ‘Het stilleven in de fotografie’ nog tot 19 december, dus als het meezit, kan de bezoekers de prachtige foto’s nog live komen bekijken. Meer informatie of de tour zelf volgen? Kijk op: www.sowtogrow.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Museum Sow to Grow nu ook in Virtual Reality
NH Radio - De AgendaMuseum Sow to Grow nu ook in Virtual Reality
Te gast: Ab Stuurman
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda