Spitstijd
Nu op NH Radio:
Spitstijd

Last van aambeien of spataderen? Probeer eens helmkruid!

29 april 2019 • Hi-Ha-Hilarius

Wij van de redactie van NH Radio zijn dol op goede ‘koppen’. Dus toen de kop: “Last van aambeien,”…..gemaakt kon worden deden wij dat natuurlijk direct. Waarom? Dat leggen wij graag uit!

Eén frikandel speciaal als ontbijt, een hamburger met bacon als lunch en een kapsalon als diner. Koningsdag 2019 zag er qua eten voor een grote groep Nederlanders zo uit. O, en vergeet de alcohol niet. Het is dan ook niet gek dat de maandag na ‘Koningsweekend’ een dag is waarop veel mensen ziek thuis zitten. De maag draait rondjes en het toiletbezoek is zéér regelmatig. Om je maag wat meer rust te geven zijn er hele handige kruiden, puur natuur, die je weer op weg helpen naar het snel beter voelen. Dé kruidenvrouw van Nederland, Trudy van Diepen, heeft een paar super handige tips om je maag weer wat rustiger te krijgen.

Deel dit artikel

Een fragment van Hi-Ha-Hilarius

Elke maandag tot en met donderdag gaat Sjoerd Hilarius op zoek naar de meest spraakmakende, lachwekkende verhalen en maakt daar prachtige reportages van. Hi-Ha-Hilarius is een vaste rubriek van Spitstijd met Aart en Barbara.

Meer van Hi-Ha-Hilarius