Lunchroom
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

June deelt Dankjewel Pakketten uit!

22 december 2020 • June tot Twaalf

June Hoogcarspel reed gister de hele provincie door om Noord-Hollandse toppers te voorzien van een Dankjewel Pakket! Zij zijn daarvoor aangemeld door hun naasten.

Normaal gesproken organiseert NH Radio het Dankjewel Diner, om mensen die zich hebben ingezet voor hun omgeving of een bijzonder jaar achter de rug hebben in het zonnetje te zetten. Door de coronacrisis kan dat dit jaar niet doorgaan. 

“Het Dankjewel Pakket is een verrassingdoos met allerlei lekkere dingen”, zegt June terwijl ze in Purmerend weer een held verrast met een pakket. “Mensen die het ontzettend verdienen zetten we in het zonnetje. Als een soort steuntje in de rug.”

June laat het er echter niet bij zitten en stapte vanmorgen om 7.00 uur in haar bus om samen met collega Tije Dankjewel Pakketten uit te delen. “We rijden door tot laat in de avond. We willen iedereen een paar dagen voor Kerst dat pakket geven, want je wil ze een goed gevoel geven. En zelf word ik er ook blij van”, aldus June.

Deel dit artikel

Een fragment van June tot Twaalf

June Hoogcarspel laat de verhalen horen van de Noord-Hollander. Ze helpt waar ze kan. En ze heeft boeiende studiogasten waarmee je heerlijk de ochtend doorkomt.

Meer van June tot Twaalf