June tot Twaalf
Nu op NH Radio:
June tot Twaalf

Jubileum-album: ‘Verrassingen gaan zich in sneltreinvaart aandienen’

3 oktober 2019 • Spitstijd
met Aart en Barbara

Zanger Marco Borsato is samen met zijn vaste componist John Ewbank hard bezig aan een bijzonder jubileum-album. De Alkmaarse zanger vertelt dat in Spitstijd. Met dat album viert het succesvolle duo dat ze al 30 jaar samenwerken. In die tijd scoorden ze hits als De waarheid, Wereld zonder jou, De bestemming, Binnen en Rood. En ze werkten veel samen met jonge, veelbelovende artiesten.

In het verleden waren dat o.a. Ali B. en Sita, op dit moment zijn dat Davina Michelle en rapper Snelle waarmee Borsato nu de hit Lippenstift heeft. Maar wie de artiesten zijn met wie Marco aan deze ‘samenwerkingsplaat’ werkt, houdt hij nog even geheim. “De verrassingen gaan zich in sneltreinvaart aandienen”, zegt Borsato. “John en ik vieren het feit dat we 30 jaar samenwerken en ik heb wel wat mensen op het lijstje staan met wie ik in conclaaf ben en waarmee we aan het schrijven zijn. We doen een plaat waarin we allerlei samenwerkingsverbanden aangaan.” 

Luister hieronder naar het hele gesprek met Marco Borsato op de Vinyl Vrijplaats. 

NH Radio - Spitstijd
met Aart en Barbara
Marco Borsato op de Vinyl Vrijplaats in Spitstijd
NH Radio - Spitstijd
met Aart en Barbara
Marco Borsato op de Vinyl Vrijplaats in Spitstijd
Deel dit artikel

Een fragment van Spitstijd
met Aart en Barbara

Iedere maandag t/m donderdag live met het laatste nieuws, De Peiling, HiHaHilarius, nog veel meer Sterke Verhalen en de Vinyl Vrijplaats, waar luisteraars het bijzondere verhaal achter een LP of single vertellen. Contact: [email protected]

Meer van Spitstijd
met Aart en Barbara