NH Radio Sportcafé
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

Hoe vind je de Ware? Vertel eens een verhaaltje over jezelf!

3 december 2018 • Lunchroom

Twintig jaar geleden begon Denise Janmaat met de website d-date.nl. Dat was de allereerste datingsite van Nederland. Inmiddels is online daten niet meer weg te denken uit onze samenleving. Maar hoe vind je in die jungle van datingsites tegenwoordig nog de Ware?

“Het begint bij het weten waarom het niet lukt, want als je dat niet weet, weet je ook niet wat je anders kunt doen. Daarna zet je de eerste stap van het echte daten en dat is een profiel aanmaken. Dat vinden mensen zo lastig!”, aldus Denise.

Maar hoe maak je een interessant profiel? Denise vertelt dat het van belang is om de tekst op je profiel op te delen in 3 delen. “Het eerst  stukje gaat over jezelf, het tweede over de partner die je wil vinden en het laatste over wat je verwacht van de relatie. Als je het zo opdeelt blijft het overzichtelijk.” Ook is het belangrijk om verhalend te vertellen. Het is eigenlijk net storytelling”. Een verhaaltje over jezelf, en hoe je in het leven staat, zegt meer dan de geijkte termen ‘spontaan, gezellig en vrolijk’.

Wil je meer tips? Luister het hele interview hier terug:

Deel dit artikel

Een fragment van Lunchroom

Iedere werkdag tussen 12:00 – 15:00 uur het laatste nieuws, reportages van verslaggevers op locatie, een actuele gast in de studio, het weer met Jan Visser, de Rijdende Reporter en Bernd de Boer peilt de mening van Noord-Hollanders over actuele zaken in De Peiling.

Meer van Lunchroom