NH Radio Muziekmix
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

Hoe maak je zelf zuurdesembrood, shortbread of cowboycake?

14 december 2020 • Lunchroom

Het bakken zit misschien wel in haar Engelse genen, het is in elk geval de grote passie van Jayne Jubb. Zes jaar geleden besloot ze dan ook om samen met haar man een eigen buurtbakkerij te beginnen vanuit hun huis in Amsterdam-Noord. Dat is inmiddels uitgegroeid tot de goed lopende Buyksloter Bakkerij. En voor iedereen die de lekkernijen uit de winkel wel eens thuis wil maken is er nu ook het receptenboek BAK! met daarin de lekkerste recepten uit hun eigen bakkerij. Hoe maak je bijvoorbeeld een Iers sodabrood of een echt klassiek kerstbrood? En wat is een cowboy cake, en hoe maak je fudgy walnoot espresso shortbread?

In het programma Lunchroom vertelde Jayne alles over deze en andere heerlijke recepten. Luister hier het interview terug!

NH Radio - Lunchroom
Hoe maak je zelf zuurdesembrood, shortbread of cowboycake?
NH Radio - LunchroomHoe maak je zelf zuurdesembrood, shortbread of cowboycake?
Te gast: Jayne Jubb
Deel dit artikel

Een fragment van Lunchroom

Iedere werkdag tussen 12:00 – 15:00 uur het laatste nieuws, reportages van verslaggevers op locatie, een actuele gast in de studio, het weer met Jan Visser, de Rijdende Reporter en Bernd de Boer peilt de mening van Noord-Hollanders over actuele zaken in De Peiling.

Meer van Lunchroom