De Ochtendshow
Nu op NH Radio:
De Ochtendshow

Het Lange Wachten

8 juli 2020 • June tot Twaalf

Zo heet het nieuwe NH Radio doorgeefboek, geschreven door de luisteraars van NH Radio! Niemand minder dan Karin Bloemen schreef op 20 april de eerste woorden, waarna luisteraars elke dag het boek met 100 woorden aanvulden.

Het verhaal draait om hoofdpersonages Marléne Spaargaren en haar zus Coosje. Zij maken samen allerlei heftige en spannende dingen mee: zo vinden de twee zussen in het huis van hun moeder achter een koekoeksklok een verborgen medaillon en komt Marléne erachter wie haar echte vader is, ze horen bij een afspraak met een notaris dat er een koffer met geld is achtergelaten én Marléne wordt opgenomen in het ziekenhuis nadat haar halfzus haar heeft gedrogeerd… Op dag 50 was de eer aan Karin Bloemen om het plot van het doorgeefboek te schrijven. 
Dank voor het meeschrijven! ‘Het Lange Wachten’ lees je hier terug? en het boek wordt uiteindelijk als luisterboek uitgegeven.

Te gast: Karin Bloemen
Deel dit artikel

Een fragment van June tot Twaalf

June Hoogcarspel laat de verhalen horen van de Noord-Hollander. Ze helpt waar ze kan. En ze heeft boeiende studiogasten waarmee je heerlijk de ochtend doorkomt.

Meer van June tot Twaalf