June Tot Twaalf
Nu op NH Radio:
June Tot Twaalf

September t/m december – Het Amsterdams Marionetten Theater

13 september 2020 • De Agenda

Normaal gesproken staan er vijf marionettenspelers op de poppenspelersbrug, als dansers, dicht om elkaar heen cirkelden. Dat kan nu helaas niet meer. Gelukkig heeft het Amsterdams Marionetten Theater een leuk alternatief!

Zij hebben een speciale Anderhalve Meter Editie van hun voorstelling ontwikkeld, met onder andere een sprookjes ­pro­gram­ma voor kindern van 4-8 jaar. “Zo komen we samen de crisis door…” Ze spelen korte marionetten-scènes, waarna de kinderen mogen raden uit welk sprookje zij denken dat deze scène komt? Daarna lezen zij het sprookje voor, de kinderen helpen natuurlijk mee! Naast het live marionettenspel zijn er ook prachtige illustraties, vertoond op groot scherm.

Reserveren is verplicht en kan via: marionettentheater.nl

Zelf nog een leuke uittip? Zin in een uitstapje dit weekend? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, spreek een voicemail in op 088-8505707 of mail [email protected].

NH Radio - De Agenda
Frederieke Cannegieter over het Amsterdams Marionetten Theater
NH Radio - De AgendaFrederieke Cannegieter over het Amsterdams Marionetten Theater
Plaats: Amsterdam
Deel dit artikel

Een fragment van De Agenda

Zin in een uitstapje dit weekend? Heb je zelf een uittip? Bel tijdens de uitzending naar 088-8505152, of spreek de voicemail in op 088-8505707. Contact: [email protected].

Meer van De Agenda