Lunchroom
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

‘Hersenschorsing’

1 mei 2020 • Lunchroom

Het leven van actrice Margôt Ros, bekend van onder andere Toren C, verandert volledig wanneer ze tijden een theatervoorstelling tegen een ijzeren balk loopt. Er wordt een ‘lichte’ hersenschudding bij haar geconstateerd. Maanden later is Margôt nog steeds niet in staat te functioneren. Ze krijgt de diagnose PCS, dat staat voor post-commotioneel syndroom, en moet rekening houden met een revalidatie van minstens anderhalf jaar waardoor zelfs de opnames van Toren C stil komen te liggen. Gelukkig is ze inmiddels alweer een heel eind op weg en heeft ze, samen met haar partner, een boek geschreven over deze intense tijd. Het boek heet ‘Hersenschorsing’. 

In het programma Lunchroom vertelde ze dat ze vlak na het ongeluk nog niet echt i de gaten had hoe groot de gevolgen waren van haar aanvaring met die ijzeren balk.

NH Radio - Lunchroom
‘Hersenschorsing’
NH Radio - Lunchroom‘Hersenschorsing’
Te gast: Margôt Ros
Deel dit artikel

Een fragment van Lunchroom

Iedere werkdag tussen 12:00 – 15:00 uur het laatste nieuws, reportages van verslaggevers op locatie, een actuele gast in de studio, het weer met Jan Visser, de Rijdende Reporter en Bernd de Boer peilt de mening van Noord-Hollanders over actuele zaken in De Peiling.

Meer van Lunchroom