June Tot Twaalf
Nu op NH Radio:
June Tot Twaalf

Geen sporthal, maar wel een verlovingsring

14 september 2020

Ooit zong ze vol overtuiging Nobody’s Wife, maar nu gaat ze dan toch trouwen met haar vriend Dominique. En zij heeft hém ten huwelijk gevraagd. Hij had al zoveel aanzoeken gedaan, en Anouk had al die keren nee gezegd, vanwege slechte ervaringen in eerdere relaties. Nu was het haar beurt, vond ze. En dus verraste ze haar Dominique. Hij dacht eerst nog even dat hij een sporthal zou krijgen, maar het bleek een verlovingsring.  

View this post on Instagram

Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. (Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben 😃) Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt 😅 Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes ❤️ en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Ps: Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time 💕 #coronafreewedding @conservatoriumhotel , bedankt voor de goede zorgen!

A post shared by anouk (@anouk) on

Iedere werkdag om 14.05 uur bespreken Sjoerd Hilarius en Patricia Nagelkerke in Lunchroom het meest bizarre, gekke nieuws van de dag.

Deel dit artikel