NH Radio Muziekmix
Nu op NH Radio:
NH Radio Muziekmix

Geef je op voor de Picknick!

28 augustus 2019

De komende dagen gaan we bij NH Radio op zoek naar luisteraars die een ander graag willen bedanken tijdens de NH Radio Picknick. De bedoeling is dat je wat lekkers meeneemt voor de ander! Dus als je iemand op een persoonlijke manier wilt bedanken voor zijn of haar inzet, laat het ons weten en mail naar: [email protected] of bel naar de studio: 088-8505152

De picknick is op donderdag 12 september, tussen 12.00 – 15.00 uur, op het schitterende Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek! Jij neemt alleen het eten mee, wij regelen de rest!

 

Larisa Houtkamp uit Amsterdam wil bijvoorbeeld haar moeder Els opgeven voor de Picknick. Noodgedwongen moest zij ruim een half jaar  geleden haar huis verlaten en stonden Larisa en haar 17-jarige zoon uit het niets op straat. Gelukkig was daar moeder Els die haar dochter en kleinzoon voor een paar maanden in huis nam. Inmiddels heeft Larisa weer een huis gevonden, waar ze nu met haar zoon woont. Ze wil haar moeder nu bedanken voor alles.

Zo heeft Wil Brakenhoff heel veel te danken aan haar lieve vriendin Astrid. Onlangs kwam de tante van Wil middels euthanasie te overlijden. Omdat Wil het lastig vond alleen bij dit moment met haar tante te zijn, werd ze bijgestaan door Astrid. Ook daarna kreeg ze alle liefde en hulp van haar. Ze heeft daarom Astrid opgegeven voor de Picknick.

Ook de kinderen Beau en Jayvi uit ‘t Veld hebben iemand opgegeven voor de Picknick, namelijk opa Nico. Samen met papa Marco en mama Tamara gingen broer en zus op vakantie naar Italië. Helaas kon het konijn niet mee, dus die bleef bij opa. Alleen op wonderbaarlijke wijze wist Stampertje te ontsnappen uit zijn kooi en trok het grote bos van opa in. De hele nacht heeft opa Nico lopen zoeken. Uiteindelijk, na een korte nacht slaap, keerde Stampertje na een nachtelijk avontuur weer zelf terug zijn hok ik.

 

Ook Pia Juursema uit Ouderkerk aan de Amstel wil graag meedoen aan de Picknick. Ze heeft daarom haar beste vriendin Truusje Mul opgegeven. Toevalligerwijs deed Truusje vorige week precies hetzelfde, maar dan voor Pia. Toeval bestaat niet zou je zeggen, maar Pia wist van niets. Totdat onze Sjoerd Hilarius het haar kwam vertellen.

 

Ook Adrienne uit Amsterdam gaf zich op. Zij wil graag haar buurvrouw Ingrid verrassen die al jaren voor haar klaar staat met kleine klusjes aan huis. De post, planten water geven etc. Ook zij gaat wat lekkers maken voor bij de NH Radio Picknick.

Deel dit artikel