NH Radio Muziekmix
Nu op NH Radio:
NH Radio Muziekmix

Ga je mee met de ANWB?

12 juni 2020 • June tot Twaalf

Ook deze week staat de ANWB weer klaar voor leuke uittips in eigen land! 

1)    De Escapetour moet je eens uitproberen. Het lijkt op een escaperoom, maar nu in de buitenlucht. De tour is in een stad en je moet proberen om de geheime uitgang te vinden. Het is hartstikke leuk, want je wordt er fanatiek van! Je moet bijvoorbeeld opzoek naar een bankje of een gevel, en daar vind je de volgende aanwijzing. Coronaproof en erg leuk! Als je een ticket besteld via de ANWB krijg je 15 euro korting, dat is leuk meegenomen.

2)    Texel! Het grootste waddeneiland van Nederland. Bewonderd om haar prachtige natuur, van zee, duinen tot naaldbossen. Texel heeft het. De fietstocht ‘Dijken en duinen van Texel’ is voor je uitgestippeld. In de tocht van 41 kilometer fiets je vooral door het westelijke deel. Als je op Texel bent is dit zeker een aanrader.

3)    En voor de mensen die niet uit huis kunnen, bestaat er ‘Expeditie achtertuin’. Er zijn door heel Nederland betoverend mooie foto’s gemaakt. Je hebt het idee dat je naar een landschap kijkt uit Frankrijk, Tsjechië of Spanje, maar alle foto’s zijn in Nederland gemaakt. Zo krijg je toch een vakantiegevoel.

NH Radio - June tot Twaalf
Uittips van de ANWB
NH Radio - June tot TwaalfUittips van de ANWB
Deel dit artikel

Een fragment van June tot Twaalf

June Hoogcarspel laat de verhalen horen van de Noord-Hollander. Ze helpt waar ze kan. En ze heeft boeiende studiogasten waarmee je heerlijk de ochtend doorkomt.

Meer van June tot Twaalf