NH Radio Muziekmix
Nu op NH Radio:
NH Radio Muziekmix

Ga je mee met de ANWB?

5 juni 2020 • June tot Twaalf

Elke vrijdag hoor je de rubriek ‘Ga je mee met de ANWB?’ Deze week met drie nieuwe uittips van Nancy Trentelman voor in eigen land!

“Nederland heeft veel leuks te bieden. De ANWB heeft een website opgezet waar veel uitjes in Nederland te vinden zijn. Neem een kijkje op anwb.nl/ontdeknederland voor een gezellig dagje weg!”

Voor de fietsliefhebbers is er een leuke route uitgezet; Water als vijand en bondgenoot. “Het is een unieke fietstocht langs Nederlandse forten, de stelling van Amsterdam en droogmakerijen. Je komt tijdens de fietstocht meer te weten over de geschiedenis van het water in Nederland.” De fietstocht is in Beemster & Schermer.

Tot slot de favoriet voor jong en oud. De dierentuin Artis. “Ik ben gek op dierentuinen. Niet alleen vanwege de dieren, maar ook vanwege de architectuur. Ik vind het altijd bijzonder om te zien hoe zo’n park is opgebouwd.” Artis is weer open, je moet wel je kaartje reserveren via de website. 

NH Radio - June tot Twaalf
Nancy Trentelman geeft je uittips
NH Radio - June tot TwaalfNancy Trentelman geeft je uittips
Deel dit artikel

Een fragment van June tot Twaalf

June Hoogcarspel laat de verhalen horen van de Noord-Hollander. Ze helpt waar ze kan. En ze heeft boeiende studiogasten waarmee je heerlijk de ochtend doorkomt.

Meer van June tot Twaalf