Spitstijd
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

First Dates barman Victor keek tijdens eerste date naar Villa Felderhof

10 oktober 2019 • Spitstijd

Victor Abeln, de First Dates barman met de blauwe ogen, krijgt wel eens een opmerking van een kandidaat die in plaats van de date wel iets met de barman zélf wilt drinken. Dat laat Victor inmiddels makkelijk van zich afglijden. ‘Dan wed je gewoon op het verkeerde paard, het moet echt aan de andere kant van de bar gebeuren’.

Zijn keuze voor Vinyl Vrijplaats? ‘My Way’, van Herman Brood. ‘Op de eerste date met mijn vriendin heb ik Villa Felderhof gekeken met haar. En dan de uitzending met Herman Brood en Majoor Bosshardt, de mooiste televisie die ooit is gemaakt. Herman Brood is een soort held van mij, hij is echt een icoon’. Victor had de keuze uit heel veel nummers van Herman Brood, maar koos voor ‘My Way’. ‘Het origineel is uiteraard van Frank Sinatra, hij werd vaak ‘Old Blue Eyes’ genoemd. En dan zijn we weer tóch weer terug bij die blauwe ogen’. Luister hieronder naar het gesprek met Victor tijdens Spitstijd met Aart en Barbara. 

NH Radio - Spitstijd
First Dates barman Victor keek tijdens eerste date naar Villa Felderhof
NH Radio - SpitstijdFirst Dates barman Victor keek tijdens eerste date naar Villa Felderhof
Deel dit artikel

Een fragment van Spitstijd

Iedere maandag t/m donderdag live met het laatste nieuws, De Peiling en nog veel meer Sterke Verhalen en de Vinyl Vrijplaats, waar luisteraars het bijzondere verhaal achter een LP of single vertellen. Presentatie: Barbara Mulder. Contact: [email protected]

Meer van Spitstijd