Blond Bird
Nu op NH Radio:
Blond Bird

Fermenteren kun je leren

1 november 2019 • Lunchroom

Onder de naam ‘Meneer Wateetons’ geeft hij cursussen over eten, organiseert reizen over eten en schrijft boeken over eten, terwijl hij volgens eigen zeggen helemaal niet zo goed is in koken. Toch weidt hij hier zijn carrière aan. In zijn boek ‘Over Rot 2.0’ leert hij de lezer fermenteren. Bij Lunchroom vertelt hij over ‘de kunst van een gecontroleerd rottingsproces’ en laat hij ons proeven van zijn zelf gefermenteerde zuurkool. 

Deel dit artikel

Een fragment van Lunchroom

Iedere werkdag tussen 12:00 en 15:00 uur het laatste nieuws, reportages van verslaggevers op locatie, een actuele gast in de studio, het weer met Jan Visser, de Rijdende Reporter en Bernd de Boer peilt de mening van Noord-Hollanders over actuele zaken in De Peiling. Presentatie: Patricia Nagelkerke.

Meer van Lunchroom