June Tot Twaalf
Nu op NH Radio:
June Tot Twaalf

Een goed matras hoeft zeker niet duur te zijn!

4 september 2019 • Hi-Ha-Hilarius

Best gek eigenlijk. Voor het uitzoeken van een mooie jurk of pak zoeken en passen wij best een tijdje. Maar voor een matras waar je gemiddeld 15 jaar op ligt is het vaak snel besloten. Toch is niets zó persoonlijk als een matras. Het ligt of juist helemaal niet. Vreemd dan dat de meeste stellen vaak hetzelfde matras hebben! Voor onze Sjoerd Hilarius een rede om eens in de wondere wereld van de matrassen te duiken. 

Foam, latex, met paardenharen en 3d luchtbellen! Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het aantreffen in een matras. Maar wat is nu het beste matras? Daar is niet direct een eenduidig antwoord op te geven. Wel zijn er enkele richtlijnen die jou zeker kunnen helpen in je zoektocht naar het optimale matras. Matrassenexpert Daniel van Zundert van Bedvisie Amsterdam heeft een paar goede tips voor je.

 

Deel dit artikel

Een fragment van Hi-Ha-Hilarius

Elke maandag tot en met donderdag gaat Sjoerd Hilarius op zoek naar de meest spraakmakende, lachwekkende verhalen en maakt daar prachtige reportages van. Hi-Ha-Hilarius is een vaste rubriek van Spitstijd met Aart en Barbara.

Meer van Hi-Ha-Hilarius