Lunchroom
Nu op NH Radio:
Lunchroom

De Peiling: Wat zijn jouw coronavragen? Wij gaan op zoek naar het antwoord!

5 november 2020 • De Peiling

Vandaag mag je ons weer bestoken met coronavragen. Over mondkapjes, ventileren en de betrouwbaarheid van coronatesten bijvoorbeeld. Wij gaan om 18:00 uur voor je op zoek naar de antwoorden in een live-uitzending op radio, tv en onze online kanalen.

Jouw coronavragen
Je kunt jouw coronavragen op verschillende manieren aan ons kwijt. Per mail op [email protected], via de reacties op onze Facebookpagina, of per WhatsApp op telefoonnummer 088-850.51.52.

Uitzending op radio, tv en online
Vanavond presenteren Aart van Eldik en Bernd de Boer opnieuw een speciale uitzending waarin jullie coronavragen centraal staan. Kijk en luister van 18.00 uur tot 19.00 uur live mee naar de antwoorden van experts van het UMC en de GGD via de website, app, socials, het tv-kanaal van NH Nieuws en natuurlijk NH Radio.

Heb jij nog vragen?
Ben jij na maanden van persconferenties en praatprogramma’s zelf een halve coronadeskundige of heb je nog allerlei vragen? Dan horen we graag van je!
 

Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 18.00 en 19.00 uur. Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wilt praten. Online reageren doe je in de Facebookgroep van De Peiling. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar [email protected].
Deel dit artikel

Een fragment van De Peiling

Bernd de Boer en Natasja Floor voeren het gesprek van de dag en peilen de mening van Noord-Holland. In dit programma staan persoonlijke verhalen van bellers uit onze provincie centraal. Geef jouw mening over de stelling van de dag. Contact: [email protected]

Meer van De Peiling