NH Radio Sportcafé
Nu op NH Radio:
NH Radio Sportcafé

De Peiling: Waar moet het kabinet na Prinsjesdag hard mee aan de slag?

31 augustus 2020 • De Peiling

Als jij mocht meeschrijven aan de troonrede en de Miljoenennota, waar zou dan na Prinsjesdag flink in geïnvesteerd worden en waar zou je op bezuinigen? De klimaatcrisis, woningnood, migratie, werkloosheid of iets anders?

Prinsjesdag
Door de coronacrisis zal Prinsjesdag dit jaar anders gaan dan anders, maar toch leest ook nu op de derde dinsdag in september koning Willem-Alexander de troonrede voor en presenteert de minister van Financiën de Rijksbegroting en de Miljoenennota.

NH Nieuwspanel
Prinsjesdag is ook een tijd van vooruitkijken. Het kabinet zal bekend maken waarin wordt geïnvesteerd, maar ook waarop wordt bezuinigd. De Peiling en het NH Nieuwspanel willen graag weten wat jij vindt. Moet er meer geld naar de zorg? En wat moeten we doen met bijvoorbeeld het klimaat, of de woningmarkt? Vul hier de uitgebreide vragenlijst en laat jouw mening horen.

Wat vind jij?
Jongeren die het huis niet uit kunnen door de woningnood. De klimaatcrisis, faillissementen door de coronapandemie en zo zijn er nog allerlei kwesties die om aandacht vragen. Wat vind jij belangrijk? We horen graag van je!

Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 18.00 en 19.00 uur. Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wilt praten. Online reageren doe je in de Facebookgroep van De Peiling. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar [email protected].
Deel dit artikel

Een fragment van De Peiling

Bernd de Boer en Natasja Floor voeren het gesprek van de dag en peilen de mening van Noord-Holland. In dit programma staan persoonlijke verhalen van bellers uit onze provincie centraal. Geef jouw mening over de stelling van de dag. Contact: [email protected]

Meer van De Peiling