De Peiling: Vier jij nog Sinterklaas?

5 december 2019 • De Peiling

De Peiling wil graag van je weten,
Of je pepernoten zal gaan eten.
Wordt Sinterklaas dit jaar bij jou gevierd,
Of heb jij de kerstboom al versierd?

Sinterklaas of kerst?
Onderzoeken over het vieren van Sinterklaas spreken elkaar nogal tegen. Waar de één stellig beweert dat de cadeautjes in Nederland tegenwoordig vooral onder de kerstboom liggen, zegt het andere onderzoek dat de Sint de laatste jaren juist weer aan een opmars bezig is.

Gedichtenwedstrijd
In De Peiling op NH Radio vieren we vanavond tussen 18:00 en 19:00 uur Sinterklaasavond met onze luisteraars. We hebben een hele stapel chocoladeletters klaar liggen en een DAB+ radio, waarmee je jouw favoriete regionale zender voortaan in digitale kwaliteit ontvangt.

Doe mee!
Wil je kans maken op zo’n chocoladeletter of die radio? Schrijf dan een Sinterklaasgedichtje over NH Radio, onze programma’s of ons Dankjewel Diner waar we weer druk mee bezig zijn en wie weet komt er een Sinterklaascadeautje jouw kant op. Mail je gedichten naar: [email protected] of reageer op Facebook.

Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 18.00 en 19.00 uur. Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wilt praten. Online reageren doe je in de Facebookgroep van De Peiling. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar [email protected].
Deel dit artikel

Een fragment van De Peiling

We voeren het gesprek van de dag en peilen de mening van Noord-Holland. De Peiling is maandag tot en met donderdag van zes tot zeven ‘s avonds te horen. Contact: [email protected]

Meer van De Peiling