NH Radio Muziekmix
Nu op NH Radio:
NH Radio Muziekmix

De Peiling: Hoe vind jij de informatievoorziening over corona?

22 oktober 2020 • De Peiling

Hoeven ze jou niets meer te vertellen over mondkapjes, ventileren en afstand houden, of vind je informatie over het coronavirus  en de regels soms tegenstrijdig en roept het veel vragen bij je op? Wij gaan vandaag op zoek naar de antwoorden in een live-uitzending op radio, tv en onze online kanalen.

Jouw coronavragen
Waar moet je nu wel of niet een mondkapje op? Kan ik nog wel veilig naar de markt bij mij in de buurt? En hoe moet ik mijn huis ventileren nu het buiten kouder begint te worden? De afgelopen dagen zijn we op het mailadres [email protected] overstelpt met Noord-Hollandse coronavragen. Die vragen gaan we vandaag beantwoorden.

Uitzending op radio, tv en online
Vanavond presenteren Aart van Eldik en Bernd de Boer een speciale uitzending waarin al jullie coronavragen centraal staan. Kijk en luister van 18.00 uur tot 19.00 uur live mee naar de antwoorden van experts via de website, app, socials, het tv-kanaal van NH Nieuws en natuurlijk NH Radio.
 
Wat vind jij?
Ben jij tevreden met de informatie die je via de media en de overheid krijgt over het coronavirus? Zijn de maatregelen die verspreiding van het virus tegen moeten gaan je voldoende duidelijk of is er nog heel wat ruimte voor verbetering? We horen het graag van je!
Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 18.00 en 19.00 uur. Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wilt praten. Online reageren doe je in de Facebookgroep van De Peiling. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar [email protected].
Deel dit artikel

Een fragment van De Peiling

Bernd de Boer en Natasja Floor voeren het gesprek van de dag en peilen de mening van Noord-Holland. In dit programma staan persoonlijke verhalen van bellers uit onze provincie centraal. Geef jouw mening over de stelling van de dag. Contact: [email protected]

Meer van De Peiling