Lunchroom
————–
Fijne kerstdagen!:
Samen met NH Radio

De Peiling: Hoe vier jij Kerst dit jaar?

17 december 2020 • De Peiling
Kerst 2020 wordt er één waar we nog lang over zullen napraten. Hoe ga jij het vieren? Pak je groots uit en ontvang je op alle dagen het maximale aantal gasten? Of sla je de sociale verplichtingen over en doe je lekker helemaal niets?
 

 

Behoefte aan gezelligheid

 

De behoefte om Kerst met familie en vrienden te vieren is door de coronacrisis bij veel mensen groot. Fijn samen zijn, lekker eten en cadeaus uitdelen.
Met z’n twaalven aan het kerstdiner zit er dit jaar alleen niet in. Tijdens de hele lockdown geldt een maximaal bezoekersaantal van twee personen per dag.
Op 24, 25 en 26 december is er een uitzondering en mag je drie mensen uitnodigen.

Hoe verdeel jij de kerstdagen onder familie en vrienden? Serveer jij drie dagen lang een groot diner en puilt je vriezer al uit met lekkers? Of heb je de pannetjes opgepoetst en wordt het weer eens ouderwets gourmetten? Misschien is de lockdown voor jou wel aanleiding om alle sociale verplichtingen te laten voor wat ze zijn.  We horen graag hoe jouw kerst eruit gaat zien. Praat met ons mee en als je nog een lekker kerstrecept hebt horen we dat ook graag!

Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 18.00 en 19.00 uur. Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wilt praten. Online reageren doe je in de Facebookgroep van De Peiling. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar [email protected].
Deel dit artikel

Een fragment van De Peiling

Bernd de Boer en Natasja Floor voeren het gesprek van de dag en peilen de mening van Noord-Holland. In dit programma staan persoonlijke verhalen van bellers uit onze provincie centraal. Geef jouw mening over de stelling van de dag. Contact: [email protected]

Meer van De Peiling