Radio Ritmundo
Nu op NH Radio: Radio Ritmundo

Ga jij wel of niet stemmen vandaag?

20 maart 19 • De Peiling

Ben jij al bij het stembureau geweest voor de Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen? Hoe bepaalde jij jouw stem? Gaf een stemwijzer de doorslag? Een debat? Een provinciale kwestie of was het Carolien?


Stemwijzer Provinciale Staten

Bij de online stemwijzers is het druk vandaag met mensen die op het laatste moment toch nog even willen kijken welke partij bij hun voorkeur past. De Noord-Hollandse stemwijzer voor de Provinciale Staten vind je hier.

Waterschappen

We mogen vandaag niet alleen stemmen voor de Provinciale Staten, die op hun beurt de leden van de Eerste Kamer weer kiezen, maar ook voor het waterschap. Een bestuurslaag waar we eigenlijk maar weinig van weten. Ook voor waterschappen is er een online stemwijzer.
Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 18.00 en 19.00 uur. Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wilt praten. Online reageren doe je op de Facebookpagina van NH Nieuws. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar [email protected].
Deel dit artikel

Een fragment van De Peiling

Bernd de Boer en Natasja Floor voeren het gesprek van de dag en peilen de mening van Noord-Holland. In dit programma staan persoonlijke verhalen van bellers uit onze provincie centraal. Geef jouw mening over de stelling van de dag. Contact: [email protected]

Meer van De Peiling

Lees verder