De Peiling
Nu op NH Radio:
De Peiling


Anderen helpen omdat jij dat zelf wilt. Niet alleen nadat de ander daar om vraagt. Jij doet dat gewoon. Omdat je er een goed gevoel van krijgt. Omdat je weet dat anders niemand het doet. Omdat je ziet wat er nodig is. Omdat je het niet laat gebeuren dat die ander iets te kort komt. Of niet geholpen wordt.

Ken jij zo iemand? Die zich onbaatzuchtig voor een ander inzet? Wil jij eens iets terug doen voor die ander? Verdient hij of zij eens een bijzondere schouderklop, aai over de bol, een luisterend oor?

Dankjewel Diner 2019

Ken jij zo iemand? Die zich onbaatzuchtig voor een ander inzet? Wil jij eens iets terug doen voor die ander? Verdient hij of zij eens een bijzondere schouderklop, aai over de bol, een luisterend oor?

Wij willen graag iets bijzonders voor ze terugdoen. Omdat wij willen dat deze mensen weten hoe bijzonder het is wat zij voor een ander doen. Omdat ze ook wel eens een in het zonnetje gezet mogen worden. Omdat ze bedankt horen te worden voor hun bijzondere inzet. Omdat er ook wel eens iemand aan hen moet denken!

Daarom gaan we deze lieve mensen bedanken. Met een mooie avond. In een prachtige popzaal in Amsterdam. Waar ze een avondje uit krijgen aangeboden. Waar ze een heerlijk diner krijgen voorgezet. Waar ze in de watten worden gelegd. Waar ze hun verhaal mogen delen met anderen die deze avond worden getrakteerd. Waar optredens speciaal voor hen worden verzorgd. Waar wij van NH Radio een live uitzending maken en je alle presentatoren van ons radiostation ontmoet. Waar we jullie gaan serveren, bedienen, jassen gaan aannemen. Hiermee bedanken wij jullie namens onze luisteraars, onze kijkers en onze volgers voor jouw inzet in Noord-Holland voor andere mensen in Noord-Holland.

Dit wordt het Dankjewel Diner 2019. Het Grote NH Radio Dankjewel Diner, voor jullie!

Informatie

Wanneer?

Dinsdagavond 17 december, van 18 uur tot 21 uur

Waar?

Q-Factory Amsterdam (oost), Atlantisplein 1. Goede openbaar vervoermogelijkheden en (betaalde) parkeerplekken vlak naast het pand

Vanuit wie?

Vanuit jou, omdat jij hier een naam hebt doorgegeven.
Vanuit particulieren, bedrijven en sponsoren die belangeloos meehelpen om deze avond helemaal gratis te verzorgen.
Vanuit Q-Factory Amsterdam, die haar grote zaal en haar keuken met personeel belangeloos ter beschikking stelt voor dit dankjewel Diner.
Vanuit de mensen van NH Media, het bedrijf waar NH Radio, NH Nieuws, NH Sport en AT5 wordt gemaakt.

Op NH Radio hoor je de verhalen van mensen die zijn aangemeld, die iemand hebben voorgedragen, van mensen die mee willen helpen met het organiseren, die spullen bijdragen, wie er willen komen optreden, noem maar op.

NH Radio is de regionale radiozender voor Noord-Holland waar persoonlijke verhalen van mensen zoals jij en ik centraal staan. Met presentatoren als Jeanne Kooijmans, Bart Slim, June Hoogcarspel, Patricia Nagelkerke, Aart van Eldik, Barbara Mulder, Bernd de Boer, Natasja Floor, Eddy Keur, Leo Driessen, Cor Bakker, Ricky Koole, Nicolas Ruis, Robert ten Brink, Harry de Winter, Johan Derksen, Kees Baars en vele vele anderen.

Meer informatie
Spelregels Aanmelding Dankjewel Diner 2019

  • Jij meldt iemand aan die in Noord-Holland woont of werkt en daar zijn hulp aan een ander verricht.
  • Er is plek voor 130 mensen. Bij meer aanmeldingen zullen we selecteren.
  • Het is geen wedstrijd. We kiezen niet mensen uit die de grootste inzet hebben gepleegd. Zeven dagen per week bijspringen wint het niet van 1 keer per week. Urenlang helpen is niet beter dan af en toe bijspringen. Alle goede daden, groot en klein, tellen even veel mee.
  • De selectie van de mensen die worden uitgenodigd ligt bij de organisator NH Media. Over de selectie kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Iedereen die is geselecteerd krijgt van ons bericht.
  • Uiterlijk 13 december krijg je van ons bericht.
  • In het formulier kan je bij ‘Bijzonderheden’ dingen invullen die we zeker moeten weten bij het contact opnemen met de persoon die jij aanmeldt. Zaken als beperkingen bij het reizen, speciale dieetwensen, allergieën, noem maar op.
  • Wil je vooraf meer weten voordat je iemand aanmeldt? Mail je vraag naar [email protected] of bel tijdens kantooruren naar 088-8505050 en vraag naar June Hoogcarspel of Alma Oldert.

Meedoen als bedrijf of onderneming?

Alle hulp is welkom, maar bedrijven of ondernemingen die in het bezit zijn van voor ons veel relevante spullen, zetten natuurlijk meer zoden aan de dijk. Geïnteresseerd in meedoen en opties om zaken te laten sponsoren of op andere wijze exposure te krijgen voor jullie product of inzet? Informeer naar de mogelijkheden op [email protected]

Meedoen aan het Grote NH Radio Dankjewel Diner 2019?

Wanneer je iets wilt bijdragen aan deze bijzondere avond, dan zijn we je zeer erkentelijk. Een lijst met spullen die we voor deze avond belangeloos bij elkaar hopen te sprokkelen vind je hier.

Wil je met andere zaken helpen, zoals het heen en weer rijden van gasten die niet zelf kunnen rijden, om maar een voorbeeld te noemen, meld je dan aan of stuur een mail naar [email protected] Je hoort dan van ons of we je hulp kunnen gebruiken. Ook als dat niet hoeft of niet meer nodig blijkt, zijn we je toch enorm dankbaar dat je iets wilt bijdragen!

Wat zie of hoor ik terug van het Dankjewel Diner 2019?

In de komende weken zie je op nhnieuws.nl en at5.nl portretten van mensen die zijn aangemeld en willen vertellen over hun inzet. Je hoort ook vele van deze verhalen dagelijks op NH Radio en nhradio.nl. Ook zie je de filmpjes op de social media kanalen van NH Radio, NH Nieuws, NH Sport en AT5.

Op 17 december wordt er tussen 18 en 21 uur live radio gemaakt vanuit Q-Factory Amsterdam. Dit is te beluisteren op NH Radio op FM, DAB+ en via nhradio.nl

Op NH tv kun je deze avond ook diverse verslagen bekijken. Van de avond worden ook foto’s en filmpjes gemaakt die de dagen erna via al deze genoemde kanalen te bekijken zijn.