NH Radio Muziekmix
Nu op NH Radio:
NH Radio Muziekmix

Crisis zorgt ook voor creativiteit: van blogger naar financefluencer

Leonie ter Veld en het al honderden keren gedownloade bestand met haar in- en uitgaven
24 maart 2020 • Hi-Ha-Hilarius

In tijden van nood een deugd maken. Veel mensen die dit proberen en vaak lukt het ook. De Haarlemse Leonie ter Veld is van beroep vlogger/blogger en zit nu ook noodgedwongen thuis. Hoe houd je dan je ruim 35 duizend volgers toch bezig? Ze bedacht iets heel simpels!

Leonie ter Veld (30) reist vloggend de hele wereld over en is bekend van haar blog ‘gewoon wat een studentje ‘s avonds eet’. Hierin schrijft zij over haar leven, hoe je goedkoop en snel een lekkere maaltijd op tafel kunt zetten EN hoe je financieel rond kunt komen iedere maand. Dat laatste pas heel kort en ging eigenlijk per ongeluk!

Toen Leonie onlangs een excel-bestand deelden op haar Instagram met daarop haar inkomsten en uitgaven, wilden opeens veel volgers dat bestand ook hebben. Inmiddels is het al honderden keren gedownload. Onze Sjoerd Hilarius wilde wel eens weten wat er dan precies in dat bijzondere bestandje staat en ging bij haar langs. 

NH Radio - Hi-Ha-Hilarius
Blogger Leonie ter Veld over haar honderden keren gedownloade bestand
NH Radio - Hi-Ha-HilariusBlogger Leonie ter Veld over haar honderden keren gedownloade bestand
Te gast: leonie ter veld
Deel dit artikel

Een fragment van Hi-Ha-Hilarius

Elke maandag tot en met donderdag gaat Sjoerd Hilarius op zoek naar de meest spraakmakende, lachwekkende verhalen en maakt daar prachtige reportages van. Hi-Ha-Hilarius is een vaste rubriek van Spitstijd met Aart en Barbara.

Meer van Hi-Ha-Hilarius